Menu Sluiten

Country & Linedance Club – The Texas Rebels

Beste Leden en Countryvrienden, onze club is gesloten op 13,20,27 Maart & 3, 10, 17, 24 April & 1,8,15, 22, 29 Mei & 5, 12, 19, 26 Juni 2020, ivm COVID-19 Coronavirus maatregelen,

Update 22/06/2020: 

Beste Leden,

Eindelijk !!!! We kunnen terug starten, de heropstart van onze dansclub zal plaatsvinden op  vrijdag 03/07/2020.

Natuurlijk zal het niet meer op de oude manier kunnen plaatsvinden, iedereen zal ook de Social distance en veiligheidsmaatregelen moeten volgen.

Gelieven dan ook deze regels op te volgen, zie sectie onder Info Covid-19, deze  zullen u ook  duidelijk medegedeeld worden aan de ingang van de zaal.

We verwelkomen jullie graag terug op vrijdag 03/07/2020 terug in onze Club

 

Het Bestuur.

 

Beste Leden & Country vrienden, welkom op onze website.

Wij zijn uitgegroeid tot een leuke Linedance club waar iedereen van harte welkom is, onder begeleiding van onze danslerares Sylvia Van den Bergh alias Sylver Bullet & onze nieuwe jonge dansleraar Dylan Schelstraete, kunnen onze leden leuke dansen aangeleerd worden waarvoor wij hen heel dankbaar zijn.

Alsook bedanken wij alle medewerkers om op onze clubavonden steeds paraat te staan door een handje toe te steken waar het nodig is.

Voor de bezoekers kom gerust eens langs en snuif onze Countrysfeer op en wie weet sta je zoals onze leden ook op de dansvloer leuke dansen aan te leren, en voor de mindere dansvoeten kan je ook vrijblijvend ons steeds bezoeken en een drankje nuttigen.

Ik zou zeggen “keep it Country” en tot weerziens in onze club.

Het Bestuur. 

Contact Info e-mail: info@the-texas-rebels.be